Sobre nosaltres

Fabricació de licors de fruites i d’herbes elaborats de forma totalment natural i artesanal

13 licors diferents, de llimona, de taronja, de plàtan, de timó, de sajolida, de marialluïsa, de maduixa, de nous, de gerds, de menta, de regalèssia, de camamilla i un aperitiu (3 glops).

Licors Xarrup

Aquesta iniciativa la formem dos socis que hem engegat una empresa de fabricació de licors de fruites i d’herbes elaborats de forma natural i artesanal.

Tot comença amb el pare d’un d’aquests dos socis, el Martí, que cada any feia un licor de timó, i li quedava molt bo, però un bon dia va dir que ja no en faria més perquè ja s’havia fet massa gran. Llavors el fill ho va començar a fer ell, i a més va començar a elaborar licors amb altres herbes i també amb fruites, tot a nivell casolà. Unes experiències que varen compartir els dos socis del projecte.

 

Passats uns quants anys arriba el 2020, i potser amb massa hores a casa sense res de bo a fer, ens proposem comercialitzar els licors que fins ara fèiem només per a nosaltres. És aquí on neix l’empresa Xarrup 6.5 SCP. 

Els tràmits per tal que aquest projecte veiés la llum han durat fins al maig del 2021, però finalment ja tenim tots els permisos necessaris per elaborar i vendre els nostres licors.

La fabricació dels licors la fem pel sistema de maceració, macerant alcohol amb fruites i herbes durant unes setmanes i després afegint-hi almívar, de la mateixa manera que ho feia el Martí.

 

Hem sortit al mercat amb 13 licors diferents: 

 • de llimona
 • de taronja
 • de plàtan
 • de timó
 • de sajolida
 • de marialluïsa
 • de maduixa
 • de gerds
 • de menta
 • de regalèssia
 • de nous
 • de camamilla
 • 3 glops (aperitiu)

Tots amb unes ampolles de 0,5 litres. Ara hi incorporem una altra tipus d’envàs petit, de 0,05 litres (5cl.), que el comercialitzarem en caixetes de 3, per si alguns clients volen tastar primer 3 gustos diferents abans de comprar una ampolla de mig litre.

Premis

Concurs Internacional de Lyon

El 2022 ens vam presentar per primera vegada al Concurs Internacional de Lyon. Aquest és un concurs de cerveses, vins i begudes espirituoses que té lloc cada any a Lyon. El concurs compta amb la participació d'una gran varietat de països arreu del mon. 

El Xarrup de Marialluïsa va guanyar la medalla d'or a la categoria de Licors d'Herbes.

Women's International Trophy

El maig de 2023 ens vam presentar al Women's International Trophy. Aquest és un concurs de cerveses, vins i begudes espirituoses que té lloc cada any a Frankfurt, on el jurat està compost exclusivament per dones. El concurs compta amb la participació d'una gran varietat de països arreu del mon. 

El Xarrup de Llimona va guanyar la medalla d'or i el Xarrip de Timó va guanyar la medalla de plata.

Concurs Internacional de Lyon

El 2024 ens vam presentar per segona vegada al Concurs Internacional de Lyon. 

El Xarrup de Plàtan va guanyar la medalla de plata a la categoria de Licors de Fruites i l’aperitiu 2 glops va guanyar la medalla d’or a la categoria de Bitter Spirits.

 

Estàs interessada o interessat? Visita la nostra botiga.

Tots els licors són fruit de la maceració d’alcohol amb elements gustatius (fruites, herbes, espècies o arrels)

Estàs interessada o interessat? Visita la nostra botiga.

Tots els licors són fruit de la maceració d’alcohol amb elements gustatius (fruites, herbes, espècies o arrels)

Cistella de la compra